VÝPREDAJ !

Malý voskový obrúsok – Motýle

Original price was: 5,90 €.Current price is: 2,95 €. s DPH

Na sklade

Katalógové číslo: FR-2-02-003 Kategórie: , , Značky: ,

Voskový obrúsok ti pomôže udržať potraviny dlhšie čerstvé vďaka antibakteriálnym vlastnostiam vosku. Voskové obrúsky sú vhodné na udržanie čerstvosti syra, zeleniny, ovocia, jedla v miskách, desiaty do školy atď. 

Veľkosť obrúska: 28 x 25 cm

    • 100% ekologický – vyrobené z BIO bavlny, včelieho vosku, živice a kokosového oleja
    • opakovane použiteľné – stačí umyť pod studenou vodou
    • kompostovateľné a obnoviteľné
    • antibakteriálne vlastnosti
    • certifikované pre styk s potravinamiOchráň potraviny, ochráň planétu.

Popis

Voskový obrúsok = ekologické balenie potravín. Voskový obal, ktorý ušetrí množstvo jednorazových obalov. Je formovateľný a paropriepustný, vďaka čomu jedlo vydrží dlhšie čerstvé ako v plastových vreckách.

Ako používať voskové obrúsky?

Voskový obrúsok aktivujete v rukách nahriatím vosku, čím sa jednoducho časti obrúska spoja a udržia potravinu v bezpečí.
Nepoužívajte voskové obrúsky na balenie surového mäsa, rýb, kyslých výrobkov.
Výrobok nevkladajte do umývačky riadu a mikrovlnky.

Starostlivosť o voskové obrúsky:

Voskové obrúsky stačí umyť pod studenou vodou. Na umytie voskových obrúskov môžete použiť saponát a studenú vodu.  Ak sú na obrúsku škvrny od potravín, použite bio saponát. Neumývajte ich s predmetmi, ktoré by ich mohli poškodiť. Nechajte ich vysušiť alebo jemne utrite utierkou. Nevystavujte ich nadmernému slnku. Pri dodržaní týchto bodov vrecká vydržia minimálne 1 rok. Obrúsky môžete obnoviť zažehlením medzi 2 plátmi mastného papiera, odlepením za mokra a usušením.

Obrúsky môžete aj recyklovať nastrihaním na prúžky a vložením do kompostu alebo spálením napr. pri opekačke.

Ďalšie informácie

Hmotnosť 0,040 kg
Rozmery 21 × 13 cm

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “Malý voskový obrúsok – Motýle”

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *